Příklady využití MS Office ve výuce - Horák, Tomáš (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor v práci předkládá příklady využití jednotlivých programů balíku MS-Office ve výuce. Vytváří "typy programů", které lze uplatnit např. pro testování znalostí, zpracování prezentace učiva, pro samostudium či zopakování a procvičení probírané látky. Další programy slouží jako encyklopedie a pomůcka učitele pro přípravu výuky.
Keywords: pedagogika; didaktika; výuka; MS-Office; didaktické pomůcky; počítačové programy