Imunocytochemická fenotypizace akutních lymfoblastických leukémií - Johanidesová, Jana (Univerzita Pardubice, 1998)
Akutní lymfoblastická leukémie je krevní maligní onemocnění. Jsou popsány metody laboratorní diagnostiky.
Immunocytochemical phenotyping of acute lymphoblastic leukemias
Keywords: leukémie; imunocytochemická fenotypizace; lymfocyty; průtoková cyopmetrie