Porovnání nejdůležiějších chemických bází dat - programu SciFinder a databázového programu Reaxys - Šilhánek Jaroslav; Prochásková Iva (Česká společnost chemická, 2014)
Nejvýraznější rozdíly při hledání chemických reakcí, a to ve prospěch Reaxysu, najdeme podle očekávání u anorganických sloučenin. Hlavním důvodem je skutečnost, že CAS nezpracovává informace o přípravách a reakcích anorganických sloučenin do báze CASREACT.
Comparison of the Most Important Chemistry Databases - SciFinder Program and Reaxys Database System
Keywords: SciFinder; Reaxys, chemické databáze; Comparison; Chemistry Databases; SciFinder; Reaxys