Hospitalizace žen na oddělení rizikového těhotenství - Jašková, Denisa (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce je věnována tématu Hospitalizaci žen na oddělení rizikového těhotenství. Teoretická část je zaměřena na problematiku hospitalismu, rizikové gravidity, hypertenze, partus praematurus, hepatopatie, placenta praevia. Výzkumná část je zaměřena na spokojenost klientek během hospitalizace a zjištění ovlivňujících faktorů žen. Tyto informace byly získávány na oddělení rizikové gravidity metodou dotazníkového šetření.
Women's hospitalization at risk pregnancy department
Keywords: hepatopatie; hospitalismus; hypertenze; partus praematurus; placenta praevia; riziková gravidita; hepatopathy; hospitalization; hypertension; partus praematurus; placenta praevia; risk pregnancy