Automatická třídící linka - Mrtka, Jiří (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá sadou doplňujících modulů pro laboratorní model dopravníkového pásu. Tyto moduly umožňují dávkování, třídění a následné ukládání testovaných objektů. Teoretická část se zabývá popisem elektronických modulů podobných a použitých v této práci. Praktická část je orientována na celkový návrh a popis konstrukce Automatické třídící linky.
Automatic sorting line
Keywords: automatická třídící linka; programování; dávkování objektů; Arduino; 3D tisk; automatic sorting line; programming; object batching; Arduino; 3D print