Porodní asistentka v primární péči - Nešetřilová, Hana (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se týká činnosti porodních asistentek v primární sféře se zaměřením především na návštěvní službu porodních asistentek.
Midwife and primary health care
Keywords: porodní asistentky; primární péče; zdravotní péče; domácí péče; návštěvní služba; těhotenství