Aktuální problémy trhu práce - Dostálová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou trhu práce v konkrétním kraji. Teoretická část definuje subjekty trhu práce a nezaměstnanost samotnou. Praktická část je zaměřena na analýzu nabídky a poptávky po práci v konkrétním kraji a dále se zabývá personálními činnostmi při získávání nových pracovníků v konkrétním podniku.
Current problems in the labor market
Keywords: trh práce; nabídka práce; poptávka po práci; nezaměstnanost; získávání a přijímání zaměstnanců; labor market; labor supply; labor demand; uneployment; recruitment process