Školní plán mobility pro ZŠ, Náchod, Komenského 425 - Balcar, Jan (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se zabývá bezpečností cesty zejména žáků do/ze ZŠ, Náchod, Komenského 475. Cílem této práce je analyzovat současný stav přístupnosti školy z hlediska pěší i automobilové dopravy, odhalit problémová místa a na základě získaných podkladů navrhnout zlepšení, která povedou ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu v okolí školy.
School mobility plan for ZŠ, Náchod, Komenského 425
Keywords: školy; jízdní kola; bezpečnost; organizace dopravy; schools; bicycles; safety; traffic organization