Zdroje financování obnovy silnic II. a III. třídy na území Pardubického kraje - Letáčková, Jana (Univerzita Pardubice, 2004)
Využití strukturálních fondů při financování dopravní infrastruktury.
Sources of finanncing reconstruction of second- and third- class roads in the Pardubice region
Keywords: financování; Infrastruktura; rekonstrukce vozovek; Strukturální fondy