Interní komunikace ve vybrané firmě - Knížová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2020)
Cílem této bakalářské práce je podat přehled o interní komunikaci ve vybrané firmě. První část práce vymezuje pojmy týkající se interní komunikace. Druhá část obsahuje popisy pracovních pozic a analýzu současného stavu ve firmě vytvořenou na základě dotazníků a rozhovorů se zaměstnanci. Na základě těchto skutečností byly vytvořeny návrhy na možná zlepšení komunikace ve firmě XY.
Internal communication in a selected company
Keywords: interní komunikace; komunikace; firma; dotazníkové šetření; internal communication; communication; company; questionnaire disquisition