Marketingová studie LARPu - Šimek, Martin (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem práce je realizovat marketingovou studii, která zhodnotí zájem využívat larp jako formu entertainmentu a jak mají organizátoři a firmy svým potencionálním zákazníkům nabízet své produkty. V práci je realizován průzkum trhu larpu, navržena doporučení marketingové strategie firmy, která by se chtěla zabývat poskytováním produktů potřebných pro larp a organizováním samotných akcí.
Marketing study of LARP
Keywords: larp; marketingový výzkum; dotazník; dotazníkové šetření; larp; marketing research; questionaire; survey