Organizace, struktura a perspektivy dopravního školství v České republice - Molková, Tatiana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá historií, organizací, strukturou a perspektivami dopravního školství v ČR.
Keywords: pedagogika; dopravní školství