Ratingové hodnocení emitenta dluhopisu - Součková, Barbora (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka ve své práci pojednává o dluhopisech a zabývá se podstatou, metodikou a využitím ratingu. Je zde provedeno hodnocení Gumokovu, a.s., jehož výsledkem je přidělení ratingu.
Rating of bond issuer
Keywords: dluhopisy; rating; ratingové agentury; cenné papíry; Bankovnictví