Zwansgsarbeiter während des Zweiten Weltkrieges - Kupka, Petr (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá problematikou nuceně nasazených za druhé světové války, jejich náborem, životními a pracovními podmínkami, odškodněním a odpovědností.
Nuceně nasazení za druhé světové války
Keywords: 2. světová válka; nucené práce; pracovní podmínky; Německo