Charakteristika a uplatnění zásad petičního a stížnostního práva - Dobešová, Martina (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá zásadami petičního a stížnostního práva.
Keywords: právo; petiční právo; petice; petent; stížnost; stěžovatel; ombudsman