Komunikace ve veřejné správě : (komunikační strategie města Klášterce nad Ohří) - Hašpl, Petr (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá komunikací ve veřejné správě, konkrétně v Klášterci nad Ohří. Obecná část je zaměřena na všeobecné pojednání o komunikaci. Ve vlastní části je rozebírána komunikace Městského úřadu s občany, která je zpracována pomocí dotazníkového šetření.
Communication in public administration
Keywords: Komunikace; Komunikační strategie; občané; městské úřady; veřejná správa