Hodnocení studia oboru "Ekonomika a management chemického a potravinářského průmyslu" z pohledu absolventů - Procházková, Štěpánka (Univerzita Pardubice, 1997)
Cílem práce je zhodnocení studijního oboru "Ekonomika a management chemického a potravinářského průmyslu z pohledu absolventů z let 1992-1996.
Evaluation the subject of "Economics and management of chemical and food industry" in the view of its graduates
Keywords: absolventi škol; Marketing; Výzkum; postojové škály