Řízení bezpečnosti jako součást strategického řízení podniku - Vojtová, Anna (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá řízením bezpečnosti jako součástí strategického řízení podniku. V rámci řízení bezpečnosti se zaměřuje na vyhodnocení rizik souvisejících s bezpečností práce. Na základě analýzy je vypracováno hodnocení systému řízení bezpečnosti ve vybraném podniku a je uveden soubor doporučení pro další rozvoj podniku.
Safety Management as a Part of Strategic Management
Keywords: Strategické řízení; řízení bezpečnosti; BOZP; řízení rizik; podnik; Strategic management; Safety management; OSH; risk management; company