Motivation during English lessons : the difference between younger and older pupils' motivation - Halamková, Adéla (Univerzita Pardubice, 1997)
Cílem práce je prozkoumat motivaci žáků, především motivaci během učení angličtině.
Motivace při hodinách angličtiny. Rozdíl mezi motivací mladších a starších žáků
Keywords: Anglický jazyk; výuka; Motivace