IMPLEMENTACE DISKRÉTNÍHO LQG REGULÁTORU S VYUŽITÍM SCADA SYSTÉMU PROMOTIC - Opršal, Daniel (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato diplomová práce se zabývá implementací diskrétního LQ regulátoru s asymptotickým sledováním žádané hodnoty implementovaného do SCADA systému PROMOTIC. V teoretické části je popsán návrh diskrétního Luenbergerova estimátoru a LQ regulátoru s asymptotickým sledováním žádané hodnoty. V praktické části je popsán program pro Arduino Due, který komunikuje s programem PROMOTIC prostřednictvím uživatelsky konfigurovatelného ASCII protokolu.
IMPLEMENTATION OF A DISCRETE LQG REGULATOR USING SCADA SYSTEM PROMOTIC
Keywords: stavová regulace; LQ; Arduino Due; PROMOTIC; state regulation; LQ; Arduino Due; PROMOTIC