Výukový program "Knižné väzby a postup výroby kníh" - Pál, Michal (Univerzita Pardubice, 2008)
Bola snaha koncipovať výukový program po obsahovej i formálnej stránke na zadanú tému tak, aby poslucháči využívajúci tieto materiály boli schopný preberanú problematiku pochopiť. Textová časť obesahuje velké množstvo názorných schematov a obrázkov získaných z materiálov firemných či odborných publikácií.
Výukový program " Knižní vazby a postup výroby knih"
Tutorial programme "Bookbinding and book production technology"
Keywords: knižní vazby; výukové programy; bookbinding; tutorial programme