Marketing společnosti ID POINT CZECH, spol. s r.o. - Matějová, Žaneta (Univerzita Pardubice, 2007)
Předmětem této bakalářské práce je analýza marketingového prostředí a marketingového mixu společnstoi ID POINT CZECH, spol. s r. o., dále zhodnocení a následně návrh doporučení na zlepšené fungování společnosti.
Marketing of company ID POINT CZECH, spol. s r.o.
Keywords: Marketing; marketingové prostředí; produkty; Marketingový mix; SWOT analýza; propagace