Unterschiede zwischen Männern und Frauen im Beruf - Karasová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá rozdíly mezi muži a ženami v zaměstnání, všímá si všeobecných rozdílů, zaměřuje se na situace přímo v pracovním procesu a přibližuje tuto tématiku na konkrétní profesi.
Rozdíly mezi muži a ženami v zaměstnání
Keywords: muži; ženy; zaměstnání; postavení žen; rozdíly