Tempora im Deutschen und Vergleich mit dem Tschechischen - Ulrich, Michal (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se týká jednotlivých časů v německém jazyce. Popisuje tuto gramatickou kategorii v uceleném přehledu a uvádí různé možnosti a postupy, jak je ve vyučování prezentovat.
Keywords: němčina; Gramatika; časy; vyučování