Systém vzdělávání zaměstnanců a managementu ve vybraných podnicích - Kubištová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem této bakalářské práce je charakterizovat systém vzdělávání ve dvou vybraných podnicích různého zaměření a také porovnat rozdíly, které se týkají vzdělávání. V první části jsem se zaměřila na teoretické poznatky získané z odborné literatury. Pozornost jsem věnovala plánování vzdělávání a také nejrůznějším metodám, které se při vzdělávání zaměstnanců využívají. Druhá část je zaměřena na praktické zkušenosti odborníků z vybraných podniků. Záměrem je zmapovat systém a úroveň vzdělávání ve dvou vybraných podnicích a také porovnat rozdíly, které se týkají oblasti vzdělávání.
System of Staff and Management Training in Companies
Keywords: vzdělávání; školení; SEC electronic; OVZ POHORELEC; education; training; SEC electronic; OVZ POHORELEC