Postoj veřejnosti k činnosti místní samosprávy - Chlupáč, Aleš (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor ve své práci pojednává o funkci samosprávy na všech úrovních a zabývá se vztahy občanů k samosprávě i vztahy mezi úředníky.
Views of public on local self-goverment activities
Keywords: samosprávné celky; reforma; veřejné mínění; Výzkum; instituce; veřejná správa