Crowdfunding se zaměřením na Kickstarter a jeho kampaně - Špaček, Jakub (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem diplomové práce je popsat a analyzovat vybrané crowdfundingové kamapně, které využily platformu Kickstarter. V teoretické části jsou charakterizovány základní pojmy, které se týkají crowdfundingu a jeho vývoje. V praktické části jsou popsány a analyzovány vybrané crowdfundingové kampaně. Na závěr jsou navrženy doporučení tvůrcům kampaní.
Crowdfunding focused on Kickstarter and its campaigns
Keywords: crowdfunding; Kickstarter; backers; campaigns; communities; internet; social networks; přispěvatelé; kampaně; komunity; internet; sociální sítě