Nové technologie dopravní obsluhy regionu - Bílková, Alice (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá novým dopravním systémem carpooling. Praktická část obsahuje analýzu dotazníku a konkrétní návrh možnosti zavedení carpoolingu v regionu Hradec Králové.
New technologies of transport regional service
Keywords: region Hradec Králové; Doprava; Dopravní obslužnost; carpooling; marketingový průzkum; Životní prostředí