Finanční analýza podniku Karosa a.s. - Vopařil, Jiří (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce obsahuje obecné informace o akciové společnosti Karosa, dále metody finanční analýzy z teoretického hlediska, ukazatele finanční analýzy a jejich vyjádření. Konkrétně se zabývá finanční situací společnosti Karosa a.s.
Financial analysis of Karosa a.s.
Keywords: podniková ekonomika; řízení podniku; Finanční analýza; podniky; finanční ukazatele; Finanční řízení; financování; Karosa, a.s.