Severní tangenta města Hradce Králové - Skýpala, Daniel (Univerzita Pardubice, 2007)
Severní tangenta je navržena jako přeložka silnice I/11. V budoucnu se stane součástí třetího městského okruhu. Navržená komunikace je navržena v kategorii S11.5/80. Celková délka navržené severní tangenty je při variantě A 9,626 km a při variantě B 9,314 km.
Proposal of the North Tangent of the Town Hradec Králové
Keywords: pozemní komunikace; silnice; Hradec Králové; roads