Hodnocení míry uspokojování potřeb zákazníků u společnosti mdexx Magnetronic Devices s.r.o. - Ceeová, Blanka (Univerzita Pardubice, 2006)
Hodnocení míry uspokojování zákazníků u společnosti mdexx Magnetronic Devices, s.r.o., která se zabývá výrobou transformátorů, zdrojů a tlumivek. Práce obsahuje část, která vysvětluje jednotlivé pojmy, které souvisejí se zákazníky, jako například kupní chování a rozhodování zákazníka, rozdělení zákazníků dle jejich významnosti, teoretické způsoby provádění kontroly spokojenosti zákazníka a další. Praktická část popisuje činnosti spojené jak s již konkrétním prováděním hodnocení spokojenosti zákazníka, tak systém výroby produktů a způsob jejich dodávání, vyhodnocení logistických ukazatelů, propojení s mateřskou společností, zhodnocení postupů a návrhy možných řešení.
MEASURE ASSESMENT SATISFYING NEED OF CUSTOMERS BY THE COMPANY MDEXX MAGNETRONIC DEVICES S.R.O.
Keywords: uspokojení zákazníka; Marketingové koncepce; chování a rozhodování zákazníka; CRM; customer´s satisfaction; marketing approach; customer´s buying behaviour and decisions; CRM