Systém zadávání poškozených dílů v TPCA - Rejmanová, Petra (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zaměřuje na problematiku systému zadávání poškozených dílů v automobilce TPCA. Zabývá se analýzou současného systému zadávání a hledá nová řešení, která by zlepšila efektivitu současného stavu.
Scrap and reject system in TPCA
Keywords: systémy; zadávání; poškozené díly; kvalita; čárové kódy; TPCA; systems; input; scrap and reject; quality; bar codes; TPCA