Public relations v dopravním podniku ZDAR a.s. - Latislavová, Andrea (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá komunikací a vztahy s veřejností v dopravním podniku ZDAR a.s., analyzuje současnou situaci a stanovuje konkrétní návrh komunikace pro potřeby tohoto podniku.
Keywords: Marketing; Public relations; vztahy s veřejností; Komunikace; dopravní podniky; ZDAR a.s.