Frontal teaching in EFL classes - Stínková, Zorka (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá frontálním vyučováním v hodinách anglického jazyka, zejména jeho specifikací, použitím a vztahem k různým aspektům s ním spojeným jako jsou role učitele, interakce ve třídě a postoj učitele k výuce. Výzkumná část se zabývá proporcionálním zastoupením frontálního vyučování a jiných organizačních forem a jeho funkčností s různými typy aktivit.
Frontální vyučování v hodinách anglického jazyka
Keywords: frontální vyučování; angličtina; učitelé; žáci; interakce; role