Streptokoky se skupinovým antigenem G humánní provenience - Čápová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce se zabývá výhradně charakteristikou streptokoků se skupinovým antigenem G. Hlavním tématem jsou onemocnění, která jsou způsobena streptokoky se skupinovým antigenem G (hlavně Streptococcus dysgalactiae subsp. equisimilis). Dalším tématem této práce je laboratorní diagnostika a citlivost streptokoků se skupinovým antigenem G na antimikrobiální léčiva.
Group G streptococci of human origin
Keywords: streptokok; laboratorní diagnostika; onemocnění; skupinový antigen G; beta-hemolytické streptokoky; streptococcus; laboratory diagnostics; diseases; group G antigen; beta-haemolytic streptococci