Vlastnosti nátěrových hmot s obsahem povrchově upravených křemičitanů - Jiřičová, Radka (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá přípravou pigmentů tzv. jádrového typu s obsahem alkalicky působících prvků.
The properties of organic coatings containing silicates with surface treatment as anticorrosive pigments
Keywords: aluminosilicates; anticorrosion effeciency; hlinitokřemičitany; antikorozní účinnost; nátěry