Alternativní environmentální indikátory v oblasti vodního hospodářství v území - Pejchová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce je zaměřena na problematiku ochrany vodního hospodářství, nákladů na ochranu vod a na odstranění znečištění a postihy za znečištění.
The alternative environmental indicators in the region the watereconomy in the territory
Keywords: Životní prostředí; zákon o vodách; ochrana vod; pokuty; sankce; vodní hospodářství