Odběratelské vztahy se zaměřením na elektronickou fakturaci ve vybrané společnosti - Lengálová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá analýzou odběratelských vztahů se zaměřením na elektronickou fakturaci ve vybrané společnosti. První čtyři kapitoly se specializují na teoretické pojetí práce. Zaměřují se na dodavatelsko-odběratelské vztahy jako takové, následně na vztahy s odběrateli, na pohledávky a v neposlední řadě na fakturaci s orientací na její digitalizaci. Následující tři kapitoly jsou věnovány seznámení s konkrétní společností, praktické aplikaci již získaných poznatků a shrnutí výstupů analýzy metodou syntézy včetně návrhů doporučení ke zlepšení.
Customer Relations with a Focus on Electronic Invoicing in the Selected Company
Keywords: odběratelské vztahy; pohledávky; elektronická fakturace; bioethanol; customer relations; receivables; electronic invoicing; bioethanol