Delegování odpovědnosti v oddělení logistiky v podniku Foxconn Česká republika - Pristachová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce je zaměřena na delegování odpovědnosti na oddělení importní logistiky ve firmě Foxconn Česká republika. V první kapitole budou představena teoreticko-metodologická východiska, druhá kapitola se bude věnovat analýze současného stavu delegování odpovědnosti na oddělení importní logistiky. Ve třetí kapitole bude představen návrh opatření, které bude následně zhodnoceno ve čtvrté kapitole.
Delegation of responsibility in logistics department at Foxconn Czech Republic
Keywords: logistika; Foxconn; SCM; kompetence; odpovědnost; matice RASCI; logistics; Foxconn; SCM; competence; responsibility; matrix RASCI