Využití dotazníkových šetření v marketingu - Altmannová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2021)
Cílem diplomové práce s názvem Využití dotazníkových šetření v marketingu je představit zásady dotazníkového šetření a nejčastěji využívané statistické metody pro jeho zpracování a dále sestavit, realizovat a vyhodnotit dotazníkové šetření. První tři kapitoly práce se zabývají marketingem obecně až po konkrétní zásady dotazníkového šetření. V poslední kapitole je představeno provedené dotazníkové šetření a použity statistické metody pro jeho vyhodnocení.
Using of Questionnaire in Marketing
Keywords: marketing; marketingový výzkum; dotazníkové šetření; analýza dat; marketing; marketing research; questionnaire; data analysis