Kvalita života související se zdravím - Kleinová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce je zaměřena na rešerši odborných článků vydávaných internetovými periodiky na téma kvalita života žen s močovou inkontinencí. Teoretická část pojednává o druzích močové inkontinence, její diagnostice a způsobech léčby. Zabývá se tématem kvality života, způsoby jejího měření a zaměřuje se na kvalitu života u žen postižených močovou inkontinencí. Praktická část popisuje způsob rešerše odborné literatury a zahrnuje recenze článků vybraných z českých internetových periodik.
Health related quality of life
Keywords: methods of measurement; urinary incontinence; quality of life; health-related quality of life; metody hodnocení; močová inkontinence; kvalita života; kvalita života související se zdravím