Aktuální otázky družstevnictví - Tyšerová, Olga (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce se zabývá otázkami českého i světového družstevnictví. Cílem této práce je zpracovat obecnou charakteristiku družstevnictví, které má v českých zemích dlouhou tradici. Dále se zde čtenář seznámí s charakteristikou evropské družstevní společnosti, která se stala jdnou z nadnárodních forem podnikání v zemích Evropského společenství.
Current issue of cooperative system
Keywords: družstevnictví; družstevní organizace; družstevní záložny; SCE