Analýza manažerských funkcí eD´ system Czech, a. s. - Vančata, Jan (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce řeší využívání manažerských funkcí v soukromé české společnosti eD´ system Czech, a. s. Teoretická část se zabývá tématikou manažerských funkcí, zpracovaných na základě odborné literatury. Praktická část se věnuje analýze konkrétních manažerských funkcí ve společnosti eD´ system Czech, a. s. a jejich podobě v praxi.
Analysis of managerial functions in the company eD´sytem Czech, a. s.
Keywords: manažerské funkce; management; společnost eD´ system Czech; managerial functions; company eD´ system Czech