Komparace přístupů k naplňování principů konceptu Corporate Social Responsibility - Kaufmannová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá přístupem vybraných ekonomických subjektů ke konceptu Corporate Social Responsibility. Cílem práce je provést analýzu a komparaci přístupů a nástrojů s frekvencí jejich využívání k naplňování společenské odpovědnosti ve vybraných firmách a dále získané výsledky porovnat s přístupy charakterizovanými v odborné literatuře. V závěru práce je také souhrn názorů odpovědných pracovníků vybraných firem na vnímání konceptu CSR v dnešní podobě.
Comparison of the approaches for meeting the principles of CSR concept
Keywords: Corporate Social Responsibility; společenská odpovědnost; ochrana životního prostředí; stakeholder; etický kodex; Corporate Social Responsibiliy; environment protection; stakeholder; Code of Ethics