Komunikace na sociálních sítích institucí zaměřených na vysokoškolské vzdělávání. - Pavčová, Petra (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato práce bude sloužit studentům pro pochopení teorie Rozhodovacích procesů a měla by pomoci vypočítat vhodnou alternativu rozhodovacího problému. Součástí práce jsou přílohy s výpočty a ukázka databáze.
Communication on social networks of higher educational institutions
Keywords: rozhodovací procesy; vzorce; vícekriteriální rozhodování; sociální sítě; marketing; decision-making processes; formulas; multiple-criteria decision making; social network; marketing