Cestovní pojištění v ČR - Moravcová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením cestovního pojištění v České republice. První část práce je zaměřena na charakteristiku cestovního pojištění, léčebných výloh, doplňkového pojištění a asistenční služby. Druhá část je zaměřena na posouzení dopadu světových krizových událostí na cestovní pojištění a dále je v druhé části porovnání vybraných produktů cestovního pojištění u vybraných pojišťoven působících na českém pojistném trhu.
Travel insurance in the Czech Republic
Keywords: cestovní pojištění; doplňkové připojištění; pojistné produkty; pojišťovny; travel insurance; supplementary insurance; insurance products; insurance companies