Udržitelná hodnota vybraného podniku - Kolář, Miloš (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zbývá udržitelností podniku. K výpočtu udržitelnosti využívá metodu Sustainable Value. Práce zpočátku vychází z udržitelnosti na makroekonomické úrovni, která je podrobněji vysvětlena a postupně přechází na mikroekonomický náhled na udržitelnost. Pro celou práci jsou stěžejní tři pilíře: ekonomický, sociální a environmentální. Práce se zaměřuje především na Metodu Sustainable Value, která je v práci vysvětlena a následně aplikována na příklad z praxe.
Sustainable Value of the selected company
Keywords: udržitelná hodnota; udržitelnost; společenská odpovědnost firem; ekonomická oblast; sociální oblast; environmetální oblast; sustainable value; sustainability; corporate social responsibility; economic pillar; social pillar; environmental pillar