Katalytická oxidativní esterifikace metanolu - Seman, Milan (Univerzita Pardubice, 1998)
Předmětem práce bylo studium vlivu vlastností Mo-Sn-Ox katalyzátorů na průběh oxidativní esterifikace metanolu.
Catalytic oxidative esterification of methanol
Keywords: katalyzátory; metanol; konverze; oxidativní esterifikace; pyridin