Korupce ve veřejné správě - Netušilová, Petra (Univerzita Pardubice, 2004)
Bakalářská práce se zabývá korupcí ve veřejné správě. Cílem mé práce je poukázat na to, jak závažný společenský problém korupce je, a snaha o nastínění boje proti ní.
Corruption in public administration
Keywords: Korupce; sociální aspekty; trestní právo; veřejná správa