Marketingová strategie Aerobic studia Michaela - Sedláčková, Kamila (Univerzita Pardubice, 2002)
Cílem práce je analýza faktorů vnějšího a vnitřního prostředí, návrh marketingové strategie firmy a formulace marketingového mixu.
Marketing strategy of Aerobic studio Michaela
Keywords: Marketingová strategie; Marketingový mix; aplikace